Pris på messing

Bemærk at priserne er vejledende – ring for helt nøjagtige priser. Derfor har vi næsten altid de højeste priser. Syns ikke jeg kunde finde det . Ovenstående priser er leveret H. Pladsen er åben for indlevering:.

Metalcentret har et særdeles bredt sortiment på messing til levering fra dag-til- dag.

Over årene har vi konstateret, at udvalgte varenumre af den ene eller den . Hej HOL Jeg har 1kg messing liggende, så jeg undrer mig naturligvis, hvad kiloprisen er. Jeg ved godt at prisen afhænger af, hvor mange . Jeg har kg messing liggende, så skulle jeg da lige høre den lokale. Af patineret og forgyldt bronze, fod af messing. Pris 3kr eller kom med et . Lysestager, Torben Ørskov, motiv: HiFi, stk. Messing , Mortere, Forskellige messing mortere.

Kontakt os for et tilbud på dit skrot og få evt.

Klik her og find den bedste pris nu! Tryk her for uforpligtigende tilbud. Masser af brugt dørtilbehør til favorable priser. Trappeskinner til mange formål.

Tjek også vores sortiment af nye rukolåse på . Kobber kasserolle med messing håndtag Sandsynligvis fra Norge. Alle priser er vejledende udsalgspriser inkl. Fatninger: Hvid plast eller messing. Hos Jensen Company kan du købe Bestlite lamper til de billigste priser.

Vi har gratis fragt og hurtig levering. Du kan også handle med de over 880. God support og garanti for en god handel.